Blog

KB Media maatschappelijk betrokken.

KB Media is niet zomaar een full service reclamebureau, wist u dat wij heel erg maatschappelijk betrokken zijn? KB Media gelooft namelijk dat de wereld van ons allemaal is en dat je als bedrijf hier gerust een ‘steentje’ bij mag dragen.

Zo (onder)steunen wij door heel Nederland een aantal organisaties/evenementen die volgens ons verdienen om eens in de spotlights te staan, hieronder hebben wij een aantal van deze organisaties die wij (onder)steunen opgesomd. 

KB Media steunt met trots de onderstaande organisaties:

 

1. Elke Druppel Telt

Elke Druppel Telt - KB Media | Goede doel

 
Schoon water in Mozam­bique? Nee. De helft van de bevolk­ing moet het doen met vui­ligheid uit put­ten en riv­ieren. De sterfte door besmet­telijke ziek­ten is dan ook enorm. Vooral kwets­bare Mozam­bika­nen zijn slachtof­fer.
 Maar Leeuwar­den gaat helpen. Met water en san­i­tair voor 8.000 scholieren, weduwen en oud­eren. Geen drup­pel op een gloeiende plaat. Maar elke drup­pel telt. Helpt u mee?
 
 
 
 
 

2. Ruilwinkel Ypelaer

Ruilwinkel YpelearStokhasselt is één van de Tilburgse impulswijken. Een groep actieve bewoners heeft het plan opgevat om een ontmoetingspunt op te zetten waar mensen zonder geld spullen kunnen kopen. De Ruilwinkel hoopt op deze manier een bescheiden bijdrage te leveren aan het bestrijden van de (toegenomen) armoede en eenzaamheid in de wijk.

> Lees meer over "Ruilwinkel Ypelear".

 

 

 


3. Light Challenge 2015

Light ChallengeDe Light Challenge is een uniek project waarin onderwijs, ondernemers en overheid samenwerken aan innovatie en ontwikkeling. De uitdaging is ontstaan doordat diverse gemeenten bezig zijn om de openbare verlichting energiezuiniger te maken. Studententeams maken een nieuw ontwerp voor duurzame straatverlichting in samenwerking met partnerbedrijven en gemeenten.

> Lees meer over "Light Challenge 2015".

 

 

 

 


4. Pinksterraces Stadskanaal

Mac Stadskanaal - PinksterracesDe 64 jarige Mac Stadskanaal & Omstreken organiseert op Tweede Pinksterdag de 62e editie van de traditionele Pinksterraces op Sportpark Noord te Stadskanaal.

Op dit sportpark is, in buitengewoon goed overleg met de gemeente Stadskanaal, een splinternieuw motorstadion aangelegd. In 2013bewees de baan zijn kwaliteiten met geweldige races met veel close racing door o.a. zogenaamde snelle “kom” bochten.

 

 

> Lees meer over "Pinksterraces Stadskanaal".

 

 

KB Media is een full service reclamebureau, dat creatieve communicatieoplossingen ontwikkelt die voor resultaat zorgen.

Blijf op de hoogte:

Contact

KB Media
Floralaan 9
9521 CR Nieuw-Buinen
 
Tel: 06 8200 2306
Website: www.kbmedia.nl 
 
K.v.K: 57840369
BTW: NL210135256B01