Diensten

Diensten van KB Media | Full Service Reclamebureau

 

Websites

Doeltreffend, gebruiksvriendelijk, helder en overzichtelijk. Dat is waar wij voor staan. Een website moet verkopen! Daarnaast moet het niet alleen mooi zijn, maar ook goed functioneren en natuurlijk goed vindbaar zijn. Onze websites bevatten standaard een CMS, zodat u zelf uw website eenvoudig kunt beheren! Wij realiseren uw website van begin tot eind! U hoeft hierdoor nergens om te denken, wij regelen het allemaal voor u! Van ontwerp tot webhosting, tot implementatie en realisatie!

Lees meer...

 

Vormgeving

Uw onderneming begint met een logo en een huisstijl. KB Media helpt u met het vergroten van uw naamsbekendheid en creëert de juiste ‘look & feel’ voor uw bedrijf. Een sprankelend visitekaartje en een helder logo zorgen voor een daadkrachtige eerste indruk naar (potentiële) klanten. Maar ook ontwerpen wij graag uw overige drukwerk, zoals folders, flyers, posters en natuurlijk meer. 

Lees meer...

 

Drukwerk

KB Media levert commercieel en niet-commercieel drukwerk voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor een strakke afwerking, scherp tot in de allerkleinste details en altijd de helderste kleuren. Van visitekaartjes tot postkaarten. Van commerciële spaarkaarten tot notitieblokken en van menukaarten tot stickers. U kunt het zo gek niet bedenken, KB Media ontwerpt en drukt het allemaal!

Lees meer...

 

Marketing

Een nieuwe campagne, een jubileum, een nieuw product in de markt zetten of gaat u nieuwe dienst aanbieden? Hoe bereikt u zo effectief mogelijk u doelgroep? Zo kunt u voor een hoge 'exposure' met zo weinig mogelijk middelen kiezen voor Guerrillamarketing. Maar heeft u al gedacht hoe u uw campagne crossmediaal gaat wegzetten? Wij geven u graag advies over hoe u dit het beste kan aanpakken, vul gerust onze contactformulier in.

 

..En meer!

Wij kunnen nog meer voor u betekenen. Denk maar eens aan zoekmachine optimalisatie, advisering, DTP werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

KB Media is een full service reclamebureau, dat creatieve communicatieoplossingen ontwikkelt die voor resultaat zorgen.

Blijf op de hoogte:

Contact

KB Media
Floralaan 9
9521 CR Nieuw-Buinen
 
Tel: 06 8200 2306
Website: www.kbmedia.nl 
 
K.v.K: 57840369
BTW: NL210135256B01