KB Media en Drukwerk


KB Media levert commercieel en niet-commercieel drukwerk voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor een strakke afwerking, scherp tot in de allerkleinste details en altijd de helderste kleuren. Van visitekaartjes tot postkaarten. Van commerciële spaarkaarten tot notitieblokken en van menukaarten tot stickers. U kunt het zo gek niet bedenken, KB Media ontwerpt en drukt het allemaal!

 

KB Media en promoten

KB Media helpt u met het promoten van uw bedrijf, evenement, product of dienst. Vertel ons wat u wilt bereiken en welk budget u heeft, dan gaan wij voor u aan de slag en leveren we u het perfecte ontwerp voor uw folders, flyers en posters. Altijd opvallend, met oog voor detail en een nauwe aansluiting bij uw huisstijl.

 

Folders, flyers, posters

Een evenement promoten? Een nieuw product onder de aandacht brengen? Uw bedrijf presenteren aan uw doelgroep? Met een poster, folder of flyer zorgt u voor meer naamsbekendheid en bouwt u aan een positief bedrijfsimago. KB Media ondersteunt uw marketingactiviteiten met folders, flyers en posters die bij uw bedrijf, product of evenement passen. 

 

Overig drukwerk

Drukwerk is bij uitstek geschikt om klanten aan u en uw bedrijf te binden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spaaractie voor klanten, met creatieve spaarkaarten? Of laat KB Media een opvallende afsprakenkaart ontwikkelen voor uw organisatie. Ook voor overig drukwerk, zoals menukaarten of postkaarten, bent u bij KB Media aan het juiste adres.

 

Meer weten over drukwerk van KB Media? Neem dan gerust contact op!

 

Bent u een startende ondernemer? Kijk dan eens bij onze starterspakket.

KB Media is een full service reclamebureau, dat creatieve communicatieoplossingen ontwikkelt die voor resultaat zorgen.

Blijf op de hoogte:

Contact

KB Media
Floralaan 9
9521 CR Nieuw-Buinen
 
Tel: 06 8200 2306
Website: www.kbmedia.nl 
 
K.v.K: 57840369
BTW: NL210135256B01