Vormgeving

Ondernemen begint met een logo en een huisstijl. KB Media helpt u met het vergroten van uw naamsbekendheid en creëert de juiste ‘look & feel’ voor uw bedrijf. Een sprankelend visitekaartje en een helder logo zorgen voor een daadkrachtige eerste indruk naar (potentiële) klanten.

 

Huisstijl ontwerp

Niets is zo persoonlijk als een huisstijl. Met een huisstijl krijgt uw onderneming een gezicht, een visuele buitenkant. Een goede huisstijl moet daarom een perfecte afspiegeling zijn van de kernwaarden van uw bedrijf. En die afspiegeling begint met een passende logo.

 

Logo ontwerp

KB Media ontwikkelt uw huisstijl en begint daarom met een logo dat bij u past. Als het logo naar uw wens ontworpen is, werken we dit uit in uw andere huisstijldragers, zoals uw  briefpapier, visitekaartje en enveloppen. Het resultaat? Een herkenbare visualisatie van uw onderneming!

 

Overig vormgeving

Een evenement promoten? Een nieuw product onder de aandacht brengen? Uw bedrijf presenteren aan uw doelgroep? Met een poster, folder of flyer zorgt u voor meer naamsbekendheid en bouwt u aan een positief bedrijfsimago. KB Media ondersteunt uw marketingactiviteiten met folders, flyers en posters die bij uw bedrijf, product of evenement passen. Wist u dat wij ook voor u drukwerk kunnen verzorgen tegen de scherpste tarieven?

 

En meer....

Wij kunnen uiteraard veel meer voor u ontwerpen, van flyers, visitekaartjes, tot complete websites. U kunt het zo gek niet bedenken of wij ontwerpen het!

 

Meer weten over vormgeving van KB Media? Neem dan gerust contact op!  

 

Bent u een startende ondernemer? Kijk dan eens bij onze starterspakket.

KB Media is een full service reclamebureau, dat creatieve communicatieoplossingen ontwikkelt die voor resultaat zorgen.

Blijf op de hoogte:

Contact

KB Media
Floralaan 9
9521 CR Nieuw-Buinen
 
Tel: 06 8200 2306
Website: www.kbmedia.nl 
 
K.v.K: 57840369
BTW: NL210135256B01