Websites

Een website moet verkopen, maar moet ook mooi zijn en goed functioneren. De websites van KB Media zijn doeltreffend, gebruiksvriendelijk en altijd overzichtelijk. Onze websites kenmerken zich door het heldere design en de implementatie van een CMS (Lees hier: Wat is een CMS?), waardoor het mogelijk is om zelf uw website te beheren. Wij realiseren uw website van begin tot eind! U hoeft hierdoor nergens om te denken, wij regelen het allemaal voor u! Van ontwerp tot webhosting, tot implementatie en realisatie!

 

Webdesign

Een website van KB Media is representatief en functioneel. KB Media zorgt voor webdesign op maat en stemt het unieke ontwerp helemaal af op uw wensen. Ons design zorgt voor een versteviging van uw digitale merk, waardoor uw klanten makkelijker aan uw bedrijf kunt binden. Innovatief, helder en absoluut pakkend. Uw website wordt geheel gerealiseerd naar uw eigen huisstijl. Wanneer uw bedrijf niet over een huisstijl beschikt zorgen wij ervoor dat de website aansluit bij uw onderneming. Samen met u komen we tot een resultaat dat naadloos aansluit bij uw specifieke bedrijfsactiviteiten. Voor iedere branche is een passende en unieke oplossing te bedenken. Vanaf € 450,-  kan u dus al in het bezit zijn van een kwalitatief hoogstaande website.

 

Website en branding

Een bedrijfswebsite is onderdeel van uw digitale branding. Daarom kijkt KB Media bij de ontwikkeling van uw website niet alleen naar uw doelstellingen, maar ook naar de wensen van uw doelgroep. In een creatief concept vind u de krachtige strategie van KB Media terug.

 

Meer weten over de websites van KB Media? Neem dan gerust contact op!

 

Bent u een startende ondernemer? Kijk dan eens bij onze starterspakket.

KB Media is een full service reclamebureau, dat creatieve communicatieoplossingen ontwikkelt die voor resultaat zorgen.

Blijf op de hoogte:

Contact

KB Media
Floralaan 9
9521 CR Nieuw-Buinen
 
Tel: 06 8200 2306
Website: www.kbmedia.nl 
 
K.v.K: 57840369
BTW: NL210135256B01