Referenties van KB Media | Full Service Reclamebureau

Benieuwd wat sommige klanten over ons zeggen? Hieronder hebben we enkele referenties voor u op een rij gezet. 

"KB Media is a creative young entrepreneur, graphic web designer with a good listening ear. Always has a right solution and very understanding. Are now working together for 5 years in various projects pathways where we support each other from our own knowledge. Technical challenges are resolved quickly and efficiently. He is professional, creative, quickly and efficiently. He supplies Full Service with a no-nonsense mentality, a self-made man in every way-with no 9 to 5 mentality. A real winner!"

 

C. Smid

"KB Media is een gedreven persoon en heeft een goede service. Is erg creatief. Wij zijn erg tevreden met de website die hij voor ons heeft opgezet."

 

P. Anninga

"Ik heb KB Media leren kennen als een enthousiaste jonge ondernemer die graag meedenkt in vraagstukken van de opdrachtgever. Voor ons heeft KB Media de nieuwe website van de Light Challenge een boost gegeven waarmee we erg blij zijn. Op deze manier kunnen wij onze studententeams, deelnemende gemeenten en partners informeren over de nieuwe editie van de Light Challenge in 2015 en daarna. 
Door KB Media zijn snelle aanpak hebben we in korte tijd iets moois neer kunnen zetten!"

 

J. Bakker
Project organisatie Light Challenge 2015 vanuit de gemeente Heerenveen

"KB Media heeft onze nieuwe website voor de Light Challenge gebouwd. En het resultaat is prachtig geworden; een hippe en eigentijdse look die past bij het karakter van de wedstrijd. Prettige en vlotte samenwerking."

 

R. Muller 
Project organisatie Light Challenge 2015 vanuit de gemeente Heerenveen

 

"KB Media heeft in een zeer strakke planning de website www.meermetmax.nl gebouwd. Op tijd en binnen de afgesproken kosten. Toen er zich onverwachte technische uitdagingen voordeden, werden die snel en efficiënt opgelost. Kan KB Media iedereen aanbevelen die een professionele en betrouwbare sitebouwer zoekt. Kijk maar naar wat hij voor mij heeft gemaakt."

 

M. Kooijmans
www.meermetmax.nl"KB Media heeft met een goede prijs-kwaliteitverhouding het ontwerp, de bouw en hosting voor onze website herbergdewitteboerderij.nl verzorgd. Hierbij had hij een goed luisterend oor voor onze wensen en dit uitstekend vertaald. Het werd een andere lay-out dan wij aanvankelijk voor ogen hadden, maar het resultaat is geweldig. Verder is KB Media goed bereikbaar (geen 9 tot 5 mentaliteit) en altijd bereid om je verder te helpen."
 

"KB Media is een creatieve jonge ondernemer die reageerde op een tweet van Ruilwinkel Ypelaer. De Ruilwinkel zocht een fris en duidelijk logo om zich in de multiculturele wijk Stokhasselt (Tilburg) te kunnen profileren. KB Media ontwierp geheel gratis een logo en later ook de website van de Ruilwinkel. Bijzonder dat een startende ondernemer zich al meteen maatschappelijk betrokken opstelt. KB Media is professioneel, creatief, snel en adequaat. KB Media levert Full Service tegen een aantrekkelijke prijs!"
 
KB Media made my website. 
It's looking splendid, fresh and new! I'm very happy with KB Media as a Graphic/web designer, they are very inventive and creative and briefed me every step they made. All the changes I needed to make were done very fast and KB Media is always fast to respond and I am very happy with my website!

 

Evelyn


"KB Media is erg creatief en heeft mij snel en goed geholpen met een mooi ontwerp dat bij mijn bedrijf past. Heel tevreden!"
 
 
 

"KB Media heeft voor mij al een paar logo’s en facebook afbeeldingen gemaakt en ik ben helemaal tevreden. Samenwerking verliep prima. KB Media is zakelijk, maar combineert dat met een vriendelijke communicatie en praktische manier van werken. Wat ik graag aangepast wilde hebben begreep hij meteen en pakte dit dan ook direct op. Het is duidelijk dat KB Media voor de tevreden klant gaat."

 

F. Moerland
www.intall.nl
 

"Nadat ik al diverse keren opdrachten had uitbesteed en deze steeds niet naar wens waren kwam ik in contact met KB Media. KB Media heeft nu al diverse opdrachten gedaan en alles naar volle tevredenheid. Een echte aanrader en KB Media mag zich intussen huisdesigner noemen van onze internationale organisatie. Een echte TOPPER"
 

"Zeer goede, duidelijke communicatie en top hulp. Kortom een aanrader om zaken mee te doen!"

 

Maureen
 

KB Media is een betrouwbare partner van:

KB Media is een full service reclamebureau, dat creatieve communicatieoplossingen ontwikkelt die voor resultaat zorgen.

Blijf op de hoogte:

Contact

KB Media
Floralaan 9
9521 CR Nieuw-Buinen
 
Tel: 06 8200 2306
Website: www.kbmedia.nl 
 
K.v.K: 57840369
BTW: NL210135256B01